El Centre d´Higiene i Salut Mental de Badalona, amb experiència continuada des de 1979 proporcionant atenció psicològica, psiquiàtrica i psicoanalítica en els municipis de Badalona i fins l’any 2007 a Tiana, és un equip multidisciplinari, format en la actualitat per nou socis, quatre col·laboradors i una secretària.

En la seva vessant clínica ofereix serveis de diagnòstic, orientació i tractament, tant en psicoteràpia individual amb infants, adolescents i adults, com a pares, famílies, parelles, així com assessorament a altres professionals, sempre de d’una perspectiva integradora i d’orientació psicoanalítica.

Pel que fa a la vessant docent, imparteix des de 1984 el «Pràcticum Clínic» en psicologia, segons el Conveni amb la Universitat de Barcelona i més endavant amb la Universitat Autònoma, la Universitat Ramon Llull, i la Universitat Oberta de Catalunya. Paral·lelament porta a terme Seminaris i Cursos d’introducció a la pràctica clínica d’orientació psicoanalítica per llicenciats en Psicologia i altres disciplines properes.

Per últim, i amb el interès de promoure  espais de difusió i de diàleg amb altres professionals, organitza Jornades de treball interdisciplinari i Taules Rodones, tant de l’àmbit clínic, com  de l’educatiu o cultural.